ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ για ομάδες που δεν έχουν ξοφλήσει τα χρωστούμενα τους στα γήπεδα!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ για ομάδες που δεν έχουν ξοφλήσει τα χρωστούμενα τους στα γήπεδα!

Μιλώντας στον Super Sport Fm, o Φοίβος Κωνσταντινίδης, γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, στάθηκε και στο κόστος του γηπέδου, αλλά και στο πως θα καλυφθεί, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχουν ομάδες που ακόμα δεν έχουν εξοφλήσει τα χρωστούμενα.

Τι είπε:

Για το κόστος: «Είναι αρκετά μεγάλο. Το καθαρό έσοδο, είναι το δικαίωμα σταδίου και το ποσοστό πάνω στο εισιτήριο. Επομένως, τα άλλα λεφτά που πληρώνουν οι ομάδες είναι τα έξοδα που αφορούν την ομάδα και πληρώνονται προς τρίτους. Από τη στιγμή όμως, που δεν πωλούνται εισιτήρια δεν υπάρχει έσοδο. Αυτό το διάστημα, υπάρχουν έξοδα συντήρησες, είτε της επανασποράς τους χλοοτάπητα. Η ζημιά μας υπολογίζεται γύρω στις 250.000 λόγω της απραξίας. Είναι πολύ μεγάλο ποσό».

Πως θα καλυφθεί: «Με όποιον τρόπο μπορούμε. Ελπίζουμε σιγά σιγά να κάνουμε τις οικονομίες που πρέπει. Ίσως να προβούμε σε κάποια δανειοδότηση. Στηριζόμαστε και στις ομάδες που θα πρέπει να καταλάβουν, ότι οι υποχρεώσεις τους προς τα στάδια είναι πολύ μικρές, ανάλογα με τα μπάτζετ που έχουν. Υπάρχουν ομάδες που ακόμη δεν έχουν εξοφλήσει τα οφειλόμενα, και δεν αναφέρομαι μόνο στο ΓΣΠ. Είναι απαράδεκτο μία ομάδα που έχει 10 εκατομμύρια για παράδειγμα να μην έχει εξοφλήσει ένα ποσό 300.000»

The post ΔΗΛΩΣΕΙΣ για ομάδες που δεν έχουν ξοφλήσει τα χρωστούμενα τους στα γήπεδα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top