ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντος ο Χάρης Δημητρίου- Τον ψάχνουν δύο μέρες- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντος ο Χάρης Δημητρίου- Τον ψάχνουν δύο μέρες- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία την φωτογραφία και τα στοιχεία 44χρονου του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από τις  7 Ιούνιου. Γίνεται έκκληση στο κοινό για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από τις 7 Ιουνίου, 2020, ο ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 44 ετών.

Ο 44χρονος, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, ύψους 1.70μ. περίπου. Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε γκρίζο παντελόνι και μαύρη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.