ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντος ο Χάρης Δημητρίου- Τον ψάχνουν δύο μέρες- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντος ο Χάρης Δημητρίου- Τον ψάχνουν δύο μέρες- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία την φωτογραφία και τα στοιχεία 44χρονου του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από τις  7 Ιούνιου. Γίνεται έκκληση στο κοινό για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από τις 7 Ιουνίου, 2020, ο ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 44 ετών.

Ο 44χρονος, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, ύψους 1.70μ. περίπου. Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε γκρίζο παντελόνι και μαύρη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE