Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ Σίσι - Μέρκελ για τις εξελίξεις στη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ Σίσι - Μέρκελ για τις εξελίξεις στη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (8/6) ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη, ενόψει της αιγυπτιακής πρωτοβουλίας για την επίλυση της λιβυκής κρίσης.

 

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη, ενόψει της αιγυπτιακής πρωτοβουλίας για την επίλυση της λιβυκής κρίσης. 

Η Γερμανίδα ηγέτης εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αιγυπτιακή πρωτοβουλία, που στηρίζεται στη Διάσκεψη του Βερολίνου, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αιγυπτιακής προεδρίας, Πρέσβης Μπάσαμ Ράντι. Επίσης, η κ. Μέρκελ επικρότησε τις εποικοδομητικές αιγυπτιακές προσπάθειες για τον τερματισμό του αδιεξόδου της Λιβύης. 

Από την πλευρά του, ο Αιγύπτιος Πρόεδρος υπογράμμισε την επιθυμία της Αιγύπτου για μία ολοκληρωμένη πολιτική διευθέτηση στη Λιβύη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αιγύπτου, έτσι ώστε η Λιβύη να απολαμβάνει ασφάλεια και σταθερότητα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE