ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Πολλοί επισκέπτες προτίμησαν και τα ορεινά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Πολλοί επισκέπτες προτίμησαν και τα ορεινά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρά την προτίμηση των περισσοτέρων για θάλασσα, λόγω και της παράδοσης, εντούτοις, την τιμητική τους είχαν και τα ορεινά χωριά.

Έτσι, μεγάλος αριθμός κόσμου συνέρρευσε και στις ορεινές μας περιοχές, θέλοντας να απολαύσει το δροσερό κλίμα του βουνού.

Σύμφωνα με τους επισκέπτες, αλλά και τους επιχειρηματίες, αρκετός ήταν και ο κόσμος που προτίμησε να κάτσει για καφέ στις πλατείες, να κάνει βόλτα στα μονοπάτια της φύσης και να αναπνεύσει καθαρό αέρα σε ένα από τα πολλά όμορφα ορεινά χωριά.

Οι επιχειρηματίες των ορεινών περιοχών σίγουρα θα είναι ευχαριστημένοι, καθώς μετά την πανδημία, χρειάζονται κι αυτοί οικονομικές ανάσες.

Δείτε φωτογραφίες από την Κακοπετριά: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE