ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Κουλιμπαλί

Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Κουλιμπαλί

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι οι κόκκινοι διάβολοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι γιατί οι Ιταλοί ζητούν πολλά χρήματα.

Εν μέσω πανδημίας οι ομάδες δεν θέλουν να χάσουν τους σημαντικότερους παίκτες χωρίς να αποζημιωθούν ικανοοποιητικά. Η Νάπολι ζητάει εκατό εκατομμύρια Ευρώ για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού Καλιντού Κουλιμπαλί. Το ποσό αυτό σίγουρα θα κρατήσει αρκετές ομάδες μακριά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του απέσυρε το ενδιαφέρον της και στρέφεται σε άλλες λύσεις για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο 28χρονος στόπερ θεωρείται ένας από τους καλύτερους του κόσμου αλλά το ποσό που ζητούν οι παρτενοπέι είναι απαγορευτικό εν μέσω πανδημίας.

Ο Κουλιμπαλί φέτος έκανε μια μέτρια χρονιά αγωνιζόμενος σε μόλις δεκαπέντε αγώνες στην Σέριε Α ενώ από τον Δεκέμβριο και μετά έχει παίξει σε μόλις ένα παιχνίδι για την Ιταλική ομάδα.

Πηγή: Novasports.gr

The post Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Κουλιμπαλί appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ρεύμα: Όσα μας χρεώνουν στον λογαριασμό της ΑΗΚ - Αναλυτικά όλα τα σημεία και τι πρέπει να ξέρουμε

• Υπνοθεραπεία: Πώς και πού βοηθά τον άνθρωπο και η ιστορία μια Κύπριας που άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με αυτή

• Σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο τα ξημερώματα - Πού έγινε αισθητός

• Νέες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ - Πιθανή μια χερσαία επίθεση

• Πήγε στην τράπεζα και ζήτησε δάνειο δύο εκατομμυρίων δολαρίων για να στοιχηματίσει στη ρουλέτα - Δείτε βίντεο



Γιώργος Κουκουμάς στο «T»: Η κοινωνική ατζέντα είναι προτεραιότητα για το ΑΚΕΛ - «Ο ΔΗΣΥ είναι με το ένα πόδι στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη»

Γιώργος Κουκουμάς στο «T»: Η κοινωνική ατζέντα είναι προτεραιότητα για το ΑΚΕΛ - «Ο ΔΗΣΥ είναι με το ένα πόδι στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη»

O Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ και Βουλευτής Αμμοχώστου Γιώργος Κουκουμάς μιλά στο «T» με αφορμή την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή, λέγοντας πως η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, ήταν η τελευταία πράξη μιας μακράς πορείας διαφθοράς, διαπλοκής και συγκάλυψης. Απαντά στο ερώτημα εάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα μπορούσε να αποτρέψει την τροπή που πήρε το ζήτημα με τον τέως Γενικό Ελεγκτή και φωτογραφίζει τον «ελέφαντα στο δωμάτιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top