«Εστιάζει» σε Τραορέ!

«Εστιάζει» σε Τραορέ!

Πρώτος στόχος ο Αντάμα Τραορέ για την Λίβερπουλ μετά το «ναυάγιο» με τον Τίμο Βέρνερ.

Μετά την αποτυχία της μεταγραφής του Τίμο Βέρνερ η Λίβερπουλ στρέφεται στον Αντάμα Τραορέ. Η Τσέλσι είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τον Γερμανό επιθετικό και μαζί με τον Ζιγιές του Άγιαξ ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα.

Ο Κλοπ όμως δεν δείχνει να το βάζει κάτω και επιστρέφει στον παλιό του γνώριμο τον μεσοεπιθετικό της Γουλβς. Ο Αντάμα είναι ο παίκτης που ταιριάζει «γάντι» στην ιδιοσυγκρασία του τεχνικού των «κόκκινων».

Πάντως από την μεριά των «λύκων» τηρείται σιγή ιχθύος και δεν έχουν προχωρίσει ακόμα σε κανένα σχόλιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πει εύκολα το ναι. Ειδικά από τη στιγμή που και ο Χιμένες βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γούλβς ξέρει πως αν χάσει και τους δύο της παίκτες θα έχει τεράστιο πρόβλημα. Ειδικά όταν μιλάμε για τους δύο πιο σημαντικούς παίκτες του ρόστερ της. Όσον αφορά τον Αντάμα μάλιστα ξέρει πολύ καλά πως είναι ένας παίκτης με ηγετικές ικανότητες και δύσκολα βρίσκεις παρόμοιους.

Μπορεί να είναι μόλις στα 21 του χρόνια, αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως ο Κλοπ έχει πει πολλές φορές πως είναι «άπαικτος». Μόνο και μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός φτάνει για να δείξει πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα του.

Πηγή: Sportsking.gr

The post «Εστιάζει» σε Τραορέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε γύρω στις 11 το πρωί στην Κνεσέτ, στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψής του στο Ισραήλ πριν αναχωρήσει για την Αίγυπτο και τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Λωρίδα της Γάζας. Λίγο πριν από την ομιλία του στην ολομέλεια, ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με οικογένειες ομήρων, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE