Τμ. Μετεωρολογίας: Θερμοκρασία για... παραλία - Με ανέμους όμως το απόγευμα σε κάποιες περιοχές

Τμ. Μετεωρολογίας: Θερμοκρασία για... παραλία - Με ανέμους όμως το απόγευμα σε κάποιες περιοχές

Η σχετικά θερµή αέρια µάζα που επηρεάζει την περιοχή σταδιακά υποχωρεί από αύριο Τρίτη (09/06). Η αραιή σκόνη που παρατηρείται, κυρίως στη µέση ατµόσφαιρα υποχωρεί από την Τρίτη ωστόσο επανεµφάνισή της αναµένεται από το βράδυ της Τετάρτης (10/06).

Σήµερα Δευτέρα (08/06), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά και νότια ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά από το µεσηµέρι και µετά στα δυτικά και νοτιοδυτικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα, στα δυτικά και νότια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε Δευτέρα (08/06), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νοτιοανατολικά αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (09/06), την Τετάρτη (10/06) και την Πέµπτη (11/06) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νοτιοανατολικά, πολύ πιθανό να παρατηρείται τις αυγινές κυρίως ώρες αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τρίτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Live: Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE