ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη και των 8 προσαχθέντων για την συμπλοκή στο κέντρο της πόλης - Κάποιοι έφεραν εμφανή συμπτώματα μέθης

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη και των 8 προσαχθέντων για την συμπλοκή στο κέντρο της πόλης - Κάποιοι έφεραν εμφανή συμπτώματα μέθης

Συνελήφθησαν τελικά και οι 8 αλλοδαποί οι οποίοι μεταφέρθηκαν χθες Κυριακή (07/06) το βράδυ σε Αστυνομικό σταθμό στην Πάφο, μετά από συμπλοκή μεταξύ τους.

Σύμφωνα με νέα αστυνομική ενημέρωση, λίγο μετά τις 8 την Κυριακή (06/06) βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή, σε περιοχή της Πάφου. Άμεσα, μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν αριθμό ατόμων να συζητούν έντονα μεταξύ τους, προκαλώντας ανησυχία, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς, έφεραν εμφανή συμπτώματα μέθης.

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της μέθης και της εξακρίβωσης των στοιχείων τους, ενώ άλλα τέσσερα μεταφέρθηκαν στον σταθμό, για εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι ένα εκ των πιο πάνω προσώπων, διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εναντίον και των 8 πιο πάνω προσώπων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE