Στο νοσοκομείο η μητέρα του Νεϊμάρ έπειτα από τσακωμό με το πρώην αγόρι της

Στο νοσοκομείο η μητέρα του Νεϊμάρ έπειτα από τσακωμό με το πρώην αγόρι της

Η μητέρα του Νεϊμάρ κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από τσακωμό με το πρώην αγόρι της, το οποίο έριξε μπουνιές σε παράθυρο και έκανε 12 ράμματα.

Η αστυνομία της Βραζιλίας έκανε έρευνα για το περιστατικό και όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, το ζευγάρι, αν και είχε χωρίσει, πέρασε κάποιο διάστημα μαζί για να υπάρξει αυτή η κατάληξη. Η Ναντίν Γκονσάλβες, μητέρα του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, και ο ποδοσφαιριστής – μοντέλο, Τιάγκο Γκονσάλβες, χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο, έπειτα από μεταξύ τους τσακωμό με τον τελευταίο να ρίχνει μπουνιές στο παράθυρο.

sdna.gr

The post Στο νοσοκομείο η μητέρα του Νεϊμάρ έπειτα από τσακωμό με το πρώην αγόρι της appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE