Οι εικόνες που προκάλεσαν την αντίδραση των υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης - VIDEO

Οι εικόνες που προκάλεσαν την αντίδραση των υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης - VIDEO

Εικόνες που εξασφάλισε το ThemaOnline από κέντρα νυκτερινής διασκέδασης σε παραλιακά θέρετρα, καταμαρτυρούν ότι δεν τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας.

Όπως φαίνεται και από το οπτικό υλικό που παρουσιάζουμε πιο κάτω, νυκτερινό κέντρο είναι κατάμεστο από κόσμο. Την ίδια στιγμή που κάποιες επιχειρήσεις (όπως αίθουσες για δεξιώσεις γάμου) λόγω των μέτρων έχουν μεγάλο κόστος.

Είναι προφανές ότι η αντίδραση των υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Ιωάννου και Γιώργος Σαββίδης, αντίστοιχα, εντός της ημέρας, είχε να κάνει ακριβώς με τέτοιες εικόνες.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε το VIDEO αλλά και τις αντιδράσεις των δυο υπουργών:

"Τέτοιες εικόνες μας ανησυχούν πολύ. Η στρατηγική για άρση των περιορισμών στηρίζεται στην υπευθυνότητα των πολιτών κ όχι μόνο στην αστυνόμευση κ επιβολή αυστηρών ποινών που εκκρεμεί στη Βουλή. Δυστυχώς με τέτοιες συμπεριφορές το πισωγύρισμα θα είναι αναπόφευκτο" έγραψε ο Υπουργός Υγείας.

"Εικόνες ασύγγνωστης ανευθυνότητας χθες Σάββατο (06/06) το βράδυ. Αναγκαιότητα οι ποινές να γίνουν πιο αυστηρές με δυνατότητα άμεσης αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων, όταν ο σεβασμός των θυσιών όλων μας και η ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους", έγραψε στο τουίτερ ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.