Νέα μικρή αύξηση των κρουμάτων κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Νέα μικρή αύξηση των κρουμάτων κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Μικρή αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού παρατηρήθηκε κατά το τελευταίο 24ωρο στην Αίγυπτο, παρά τη μείωση που είχε παρατηρηθεί τις προηγούμενες ημέρες, με 1.497 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις και το συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στα 32.612 άτομα.

Την ίδια ημέρα, καταγράφηκαν 32 νέοι θάνατοι, με τον συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στα 1.198 άτομα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, 8.538 άτομα έχουν πάρει εξιτήριο και 9.603 είναι πλέον αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Στο μεταξύ, το Κάιρο των 22 εκατομμυρίων κατοίκων καταγράφεται ως η πόλη της Αιγύπτου με τα περισσότερα κρούσματα στην Αίγυπτο.

Αυτό αναφέρουν με τα στοιχεία που διαθέτουν οι αρμόδιες αρχές της χώρας, τονίζοντας ότι ο κορωνοϊός έχει κτυπήσει περισσότερο το Κάιρο, τη Γκίζα που είναι ουσιαστικά ενοποιημένη με την περιοχή της πρωτεύουσας, αλλά και την περιοχή της Καλιουμπέια που συνορεύει βόρεια με το Κάιρο.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα λιγότερα στατιστικά κρούσματα έχουν καταγραφεί στις τουριστικές περιοχές του Σαρμ Ελ Σέιχ και της Χουργκάντα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE