Να αποφύγουν την κίτρινη...

Να αποφύγουν την κίτρινη...

Ο «κίτρινος πυρετός» είναι κάτι που προβληματίζει τους προπονητές και τις ομάδες γενικότερα πόσο δε όταν βρίσκονται οι παίκτες ένα βήμα πριν τη συμμετοχή τους σε τελικό κυπέλλου όπου θα θέλουν να δώσουν το παρόν τους σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ενόψει των σημερινών αναμετρήσεων ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου παρουσιάζουμε τους ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας που κινδυνεύουν με μη συμμετοχή τους στον τελικό κυπέλλου εάν δεχθούν την κίτρινη κάρτα.

Οι Μπεμπέ, Μεντί, Σαρδινέρο, Καλό από ΑΕΛ και οι Καταλά, Κολαούτι, Νέγκρι, Τομάς, Σκοπελίτης και Χαραλάμπους της ΑΕΚ, εάν αγωνιστούν θα αποφύγουν την κίτρινη κάρτα του Χρίστου Νικολαϊδη.

Οι Λιομπιανλίτζε, Ασίς, Σκέμπρι, Μουλαζίμης, Αντωνιάδης και Χριστοφίδης, εάν αγωνιστούν στο ντέρμπι αιωνίων του ΓΣΠ θα προσπαθήσουν να μην κιτρινιστούν από το Λεόντιο Τράττο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE