Ο “ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ” Ενσούε ψάχνεται – Στον Απόλλωνα πως θα ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ

Ο “ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ” Ενσούε ψάχνεται – Στον Απόλλωνα πως θα ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ

Όπως γράψαμε και χθες, οι πόρτες που χτύπησε ο Εμίλιο Ενσούε, θέλοντας να «διευκολύνει» (κατά κάποιον τρόπο) τον Απόλλωνα, ήταν… ολόκλειστες.

Πιο έντονα φέρεται να πόνταρε ο Ισπανός αμυντικός στην πιθανότητα να… γυρίσει στη Λευκωσία και γίνει ξανά ένοικος του προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο.

Μόνο που τα διοικητικά στελέχη των γαλαζοκίτρινων το… ξέκοψαν από την αρχή, ότι δεν επιθυμούν να συνεργαστούν ξανά μαζί του.

Είναι πολύ καλός παίχτης, όμως η «εκρηκτικότητα» του χαρακτήρα του – σε κάποιες περιπτώσεις -, φαίνεται να του «κοστίζει» στην παρούσα φάση, για να εξεύρει νέους εργοδότες.

Παρουσιάζει τρομερό ενδιαφέρον, με ποιο τρόπο θα «ξεμπλέξουν» στον Απόλλωνα με την περίπτωση του Ενσούε. Μπορεί να μην το παραδέχονται, αλλά το deal που έκαναν πέρσι το Καλοκαίρι με τον Ισπανό, εμπεριείχε πολλά ρίσκα…

Να θυμίσουμε μόνο, ότι έχει συμβόλαιο με τους κυανόλευκους ο παίχτης, μέχρι τον Μάιο του 2022.

Π.Χ. 

The post Ο “ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ” Ενσούε ψάχνεται – Στον Απόλλωνα πως θα ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE