Λένε ότι παραμένει… κάτοικος Πάφου ο παικταράς

Λένε ότι παραμένει… κάτοικος Πάφου ο παικταράς

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή, αναφέρουν ότι ο Μαρσέλο Τόρες θα παραμείνει στην Πάφο FC και τη νέα σεζόν (2020-2021), αφού η Κυπριακή ομάδα συμφώνησε με την Μπόκα Τζούνιορς για την αγορά των δικαιωμάτων του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού.

Φέτος ο Τόρες αγωνίστηκε στην Πάφο ως δανεικός.

Μέτρησε μόλις πέντε συμμετοχές, οι δύο στην αρχική ενδεκάδα, αλλά πρόλαβε και πέτυχε δύο τέρματα, στην ήττα της ομάδας του από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο με 3-2.

Αγωνίστηκε λίγο επειδή στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε σοβαρά, όμως στα παιχνίδια που έπαιξε, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και η Πάφος επιθυμούσε την παραμονή του.

Μένει πλέον να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα…

The post Λένε ότι παραμένει… κάτοικος Πάφου ο παικταράς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE