Στο… ΡΑΝΤΑΡ της Ομόνοιας, Σέρβος με Ουγγρική υπηκοότητα επιθετικός

Στο… ΡΑΝΤΑΡ της Ομόνοιας, Σέρβος με Ουγγρική υπηκοότητα επιθετικός

Στο αποψινό αθλητικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OMEGA, μεταδόθηκε η πληροφορία ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ομόνοιας, ο 32χρονος (31/12/1987) Σέρβος με Ουγγρική υπηκοότητα επιθετικός, Νεμάνια Νίκολιτς.

Τη φετινή σεζόν (2019-2020) αγωνίστηκε στην Ουγγρική Βίντι, ενώ από το 2017 μέχρι το 2019, έπαιξε στο MLS με την ομάδα Chicago Fire.

Φόρεσε επίσης τη φανέλα της Πολωνικής Λέγκια Βαρσοβίας (2015-2017), ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε για μία εξαετία στη Βίντι.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του, με όλες τις συμμετοχές και τα γκολ που σημείωσε, στις ομάδες που αγωνίστηκε μέχρι σήμερα.

The post Στο… ΡΑΝΤΑΡ της Ομόνοιας, Σέρβος με Ουγγρική υπηκοότητα επιθετικός appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE