Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Εμίρη Κατάρ: Οι διμερείς σχέσεις και η πρόσκληση στην Κύπρο

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Εμίρη Κατάρ: Οι διμερείς σχέσεις και η πρόσκληση στην Κύπρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (5/6), τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εμίρη του Κατάρ Sheikh Tamim Al - Thani.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Εμίρης του Κατάρ συζήτησαν για την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται στις δύο χώρες, σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και τη σταδιακή επαναφορά στην ομαλότητα.

Μεταξύ άλλων, συζήτησαν και τα μέτρα και τους σχεδιασμούς σε σχέση με την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ανάκαμψη του τουριστικού τομέα μετά την πανδημία.

O Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Εμίρης του Κατάρ αναφέρθηκαν, επίσης, σε θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων Κύπρου-Κατάρ.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απηύθυνε πρόσκληση στον Εμίρη του Κατάρ να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE