Προεδρική… «ΠΟΡΤΑ» σε Ουάρντα

Προεδρική… «ΠΟΡΤΑ» σε Ουάρντα

Οι άνθρωποι της Ζάμαλεκ διέψευσαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον αιγυπτιακό σύλλογο να ασχολείται με την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα.

Η Ζάμαλεκ προσπερνά την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα, μολονότι μετά την διακοπή του δανεισμού του από την Λάρισα, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Το συμβόλαιο του 26χρονου διεθνή με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο θεωρείται απίθανο να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο».

Την ίδια στιγμή τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται στα ραντάρ κυπριακών ομάδων διαψεύσθηκαν, ενώ και οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Αίγυπτο για λογαριασμό της Ζάμαλεκ είναι ελάχιστες.

Όπως τονίστηκε, ο πρόεδρος του συλλόγου από το Κάιρο, Μορτάντα Μανσούρ δεν είναι υπέρ της συγκεκριμένης προοπτικής, ενώ εκτός των άλλων η Ζάμαλεκ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλους παίκτες.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Προεδρική… «ΠΟΡΤΑ» σε Ουάρντα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE