ΚΥΠΡΟΣ: Ανανεώθηκε η κράτηση τεσσάρων ατόμων – Οι παράνομες ουσίες τους οδήγησαν εκεί

ΚΥΠΡΟΣ: Ανανεώθηκε η κράτηση τεσσάρων ατόμων – Οι παράνομες ουσίες τους οδήγησαν εκεί

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ανανέωσε την Παρασκευή 05/06, για άλλες εφτά μέρες το διάταγμα κράτησης τεσσάρων προσώπων, που τελούσαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.  

Πρόκειται για δύο κατοίκους Λάρνακας, ηλικίας 31 και 36 ετών, ένα 27χρονο κάτοικο Λεμεσού και μια 45χρονη κάτοικο Πάφου, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, μετά τον εντοπισμό κάνναβης βάρους 72 κιλών περίπου.

Τα ναρκωτικά είχαν εντοπιστεί σε αποθήκη, στη Λεμεσό και κατασχέθηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ, στις 27 Μαΐου 2020.
Για την ίδια υπόθεση καταζητείται επίσης 28χρονος κάτοικος Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE