Ομόφωνα ψηφίστηκε σε νόμο ο 2ος συμπληρωματικός προϋπολογισμός του 2020

Ομόφωνα ψηφίστηκε σε νόμο ο 2ος συμπληρωματικός προϋπολογισμός του 2020

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε ομόφωνα σε νόμο τον 2ο συμπληρωματικό προϋπολογισμό του 2020, που περιλαμβάνει πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων για κάλυψη των δαπανών που αφορούν τα σχέδια του Υπουργείου Εργασίας για στήριξη των επιχειρήσεων και αυτοτελώς εργαζομένων και για την εφάπαξ χορηγία.

Η ψήφιση του προϋπολογισμού σε νόμο από το νομοθετικό σώμα έγινε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός των 220 εκ συζητήθηκε σε τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Οικονομικών την Πέμπτη 04/06, με συμμετοχή των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας.
 
Η Ολομέλεια της Βουλής υπερψήφισε τον προϋπολογισμό μετά από μακρά συζήτηση για τα μέτρα στήριξης που εισηγήθηκε μετά την έναρξη της πανδημίας η Κυβέρνηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE