Τον κατατρέχει και τον Αγγελή...

Τον κατατρέχει και τον Αγγελή...

Δεν τελειώνει με τίποτα η «κατάρα» των τραυματισμών και των απόντων από τον Απόλλωνα στην τρέχουσα περίοδο.

 

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Αγγελή ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και όπως λένε οι πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός διάθεσης της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου.

Εάν και εφόσον ο Κύπριος αμυντικός δεν μπορέσει να θέσει εαυτό στη διάθεση του Τον Κάανεν για τον προσεχές εντός έδρας αγώνα της Λεμεσιανής ομάδας τότε οι απόντες θα είναι τέσσερις.  

Αντράντε, Βασιλείου και Ρομπέρ δεν μπορούν να βοηθήσουν τον Απόλλωνα στην προσπάθεια που θα καταβάλει το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο Στάδιο για επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE