ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκαν στην αυλή τους και τους ΄έσπασαν΄στο ξύλο- Στο Νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από επίθεση 6-7 ατόμων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκαν στην αυλή τους και τους ΄έσπασαν΄στο ξύλο- Στο Νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από επίθεση 6-7 ατόμων

Τον τραυματισμό δύο προσώπων διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις μια τα ξημερώματα της Παρασκευής 5/6, λήφθηκε πληροφορία, για συμπλοκή σε περιοχή της Λευκωσίας (Άγιος Δομέτιος), κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα. 

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι τραυματίες, είναι 21χρονος και 28χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ο 21χρονος φέρει τραύμα στη δεξιά πλευρά και στον δεξιό πνεύμονα και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο 28χρονος έφερε τραύμα στο άνω χείλος και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε. 

Σύμφωνα με τους τραυματίες, ενώ αυτοί, βρίσκονταν στην κατοικία τους, ομάδα αποτελούμενη από 6-7 άτομα, μπήκαν στην αυλή της οικίας τους και χωρίς λόγο τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE