Βραζιλία: Τρίτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό θυμάτων από κορωνοϊό

Βραζιλία: Τρίτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό θυμάτων από κορωνοϊό

Η Βραζιλία μετατράπηκε χθες Πέμπτη 4/6 στη χώρα που κατατάσσεται τρίτη παγκοσμίως ως προς τον αριθμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, που ξεπέρασαν τα 34.000, αφήνοντας πίσω την Ιταλία, αφού κατέγραψε νέο θλιβερό ρεκόρ θανάτων σε 24 ώρες.

Οι 1.473 θάνατοι που κατέγραψε το υπουργείο Υγείας αύξησαν σε 34.021 το σύνολο των νεκρών εξαιτίας της COVID-19, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 έφθασαν τα 614.941 (+30.925 σε 24 ώρες).

Η γιγαντιαία λατινοαμερικάνικη χώρα των 212 εκατομμυρίων κατοίκων καταγράφει πλέον λιγότερους θανάτους μόνο από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE