Διευκρινιστική δήλωση Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας για την υπόθεση Σιζόπουλου – Παπαδάκη

Διευκρινιστική δήλωση Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας για την υπόθεση Σιζόπουλου – Παπαδάκη

Στη Νομική Υπηρεσία διαβιβάστηκαν την Τετάρτη 03/06, οι δύο φάκελοι με το ανακριτικό έργο, που αφορούν στις δημόσιες αναφορές του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, σχετικά με το θέμα της διαγραφής του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη, καθώς επίσης στις καταγγελίες Παπαδάκη σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων κατά τη διαδικασία εναντίον του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΔΕΚ, το οποίο είχε αποφασίσει τη διαγραφή του.

Σε νέα διευκρινιστική δήλωσή του,  ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας,  Στέλιος Στυλιανού, αναφέρει ότι ο πρώτος φάκελος αφορά στις δημόσιες αναφορές του Προέδρου της ΕΔΕΚ, για το θέμα της διαγραφής του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη, για προσθέσει ότι οι  αναφορές αυτές διερευνώνται από την αστυνομία, μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα.

Σε σχέση με το δεύτερο φάκελο, ο κ. Στυλιανού είπε πως αφορά στις καταγγελίες του κ. Παπαδάκη σχετικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων, κατά τη διαδικασία εναντίον του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΔΕΚ και σε σχέση με την καταστροφή τεκμηρίων.

Ο κ. Στυλιανού διευκρίνισε, επίσης, ότι όσον αφορά τον πρώτο φάκελο αυτός έχει διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για ενημέρωση σχετικά με τις μέχρι τώρα ενέργειες της αστυνομίας.

Σημείωσε, τέλος, ότι ο δεύτερος φάκελος διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE