Η… «πολυκοσμία» τον έθεσε εκτός πλάνων

Η… «πολυκοσμία» τον έθεσε εκτός πλάνων

Η Ανόρθωση… γέμισε στην αριστερά πλευρά της άμυνας της ομάδας και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Νικόλας Εγγλέζου δεν θα συνεχίσει στην Κυρία.

Οι πολλές επιλογές που έχει στη συγκεκριμένη θέση ο Τιμούρ Κετσπάγια, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Κύπριου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ενημερωθεί πως είναι εκτός πλάνων.

Η σιγουριά των Σελίν, Κορέια, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και το γεγονός πως ο Μαργκάσα μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός οπισθοφύλακας, δεν αφήνουν… χώρο στον Εγγλέζου.

 

The post Η… «πολυκοσμία» τον έθεσε εκτός πλάνων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.