Πρέμιερ Λιγκ: ΑΠΟΦΑΣΗ για τις αλλαγές και για το πόσοι παίκτες θα είναι στον πάγκο

Πρέμιερ Λιγκ: ΑΠΟΦΑΣΗ για τις αλλαγές και για το πόσοι παίκτες θα είναι στον πάγκο

Δύο εβδομάδες πριν την επανέναρξη της Premier League, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές σε ένα ματς και να έχουν 9 παίκτες στον πάγκο.

Μετά από τρεις μήνες αποχής το κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης κάνει αγώνα δρόμου για να επανεκκινήσει, με τις ομάδες να παίρνουν μέρος σε μαραθώνιες συζητήσεις και την Premier League να ακούει τις εισηγήσεις τους με στόχο η επιστροφή στην κανονικότητα να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Στο τελευταίο μίτινγκ που παρέστησαν οι εκπρόσωποι των 20 ομάδων της Premier League και το οποίο διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες, αποφασίστηκε να μπορούν οι ομάδες να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές σε κάθε παιχνίδι, με τον εκάστοτε προπονητή να έχει στη διάθεση του τρεις ευκαιρίες μέσα στο ματς για να τις πραγματοποιήσει.

Πέρα ωστόσο από τον αριθμό των αλλαγών συζητήθηκε και το θέμα του αριθμού των αναπληρωματικών, με την Τσέλσι να ζητάει και να πετυχαίνει την αύξηση του αριθμού των παικτών που θα βρίσκονται στον πάγκο σε κάθε αγώνα.

Αντί για 7 θα βρίσκονται πλέον 9, με το στόχο φυσικά να είναι να έχουν οι προπονητές δυνατότητα για μεγαλύτερο rotation, ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι τραυματισμών από τα πολλά ματς που θα κληθούν να δώσουν οι ομάδες μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη σέντρα μετά την τρίμηνη αποχή θα γίνει στις 17 Ιουνίου όπου και είναι προγραμματισμένες οι εξ αναβολής αναμετρήσεις Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, ενώ μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί πέντε γύροι τεστ για Covid-19 και από τα 5.079 δείγματα, μόνο 13 έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό.

Πηγή: sport24.gr

The post Πρέμιερ Λιγκ: ΑΠΟΦΑΣΗ για τις αλλαγές και για το πόσοι παίκτες θα είναι στον πάγκο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.