Βραζιλιάνος χαφ στον ΦΑΚΕΛΟ του Σωφρόνη…

Βραζιλιάνος χαφ στον ΦΑΚΕΛΟ του Σωφρόνη…

Έφυγαν ποιοτικοί παίχτες που αγωνίζονταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπως οι Φακούντο Περέιρα και Φώτης Παπουλής.

Υπάρχει ανάγκη για τον ερχομό παίχτη ενός παίχτη με παρόμοια χαρακτηριστικά. Όχι μόνο για… κουβάλημα της μπάλας, αλλά να έχει και το χάρισμα να σημαδεύει σωστά προς τον αντίπαλο στόχο.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, λένε, ότι στον… φάκελο των παιχτών που εξετάζουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι της ομάδας, βρίσκεται Βραζιλιάνος χαφ. Πρόκειται για παίχτη που μπορεί να δηλωθεί στον κατάλογο Β’.

Όπως γράφαμε και χθες, οι κυανόλευκοι έχουν φέρουν αξιόλογους παίχτες, που ήταν κάτω των 22 χρόνων (και κάτω των 21 χρόνων πριν αλλάξει το όριο ηλικίας για τον Κατάλογο Β), οι οποίοι σε αρκετά παιχνίδια έκαναν τη διαφορά.

Μπορούμε να θυμηθούμε τον Φάρλει Ρόσα στην αρχή της παρουσίας του στην ομάδα, τον Σέρβο Λούκα Στογιάνοβιτς (σε κάποια φάση ανέπτυξε τρομερά φιλική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα) και πριν δυο χρονιές, τον Άλεφ Ντος Σάντος.

The post Βραζιλιάνος χαφ στον ΦΑΚΕΛΟ του Σωφρόνη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE