Δίδουν «ΓΑΛΟΝΙΑ» στον Κώστα Θεοδότου – ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ αντιδράσεις

Δίδουν «ΓΑΛΟΝΙΑ» στον Κώστα Θεοδότου – ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ αντιδράσεις

Οι λίγο πιο παλιοί, ποδοσφαιρόφιλοι, πρέπει να θυμούνται τον Κώστα Θεοδότου. Τον πρώην διαιτητή, που είχε συνδέσει το όνομα του μια φάση πέναλτι που έδωσε (σε φάουλ εκτός περιοχής), πριν καμιά 15ετία, σε ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλων στο ΓΣΠ.

Πριν από δυο χρόνια, όταν αποφάσισε να αξιοποιήσει η Ομοσπονδία, η ιστοσελίδα μας, είχε θυμηθεί εκείνη την περιβόητη φάση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Ο Αιχμηρός που λέτε, μαθαίνει, ότι στον κύριο Κωστάκη Θεοδότου, πάνω στο «Παλάτι» της Έγκωμης, λογαριάζουν να του δώσουν κι άλλα… γαλόνια (νισιάνια κατά την κυπριακή).

Τον προορίζουν για καίριο πόστο στο χώρο της διαιτησίας, αλλά μαθαίνει η στήλη, ότι προκύπτουν μεγάλες αντιδράσεις από μερικές μεγάλες ομάδες.

Θα μάθουμε προσεχώς, αν τελικά θα πάρει την «προαγωγή» ο κύριος Κωστάκης…

The post Δίδουν «ΓΑΛΟΝΙΑ» στον Κώστα Θεοδότου – ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ αντιδράσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE