Δίδουν «ΓΑΛΟΝΙΑ» στον Κώστα Θεοδότου – ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ αντιδράσεις

Δίδουν «ΓΑΛΟΝΙΑ» στον Κώστα Θεοδότου – ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ αντιδράσεις

Οι λίγο πιο παλιοί, ποδοσφαιρόφιλοι, πρέπει να θυμούνται τον Κώστα Θεοδότου. Τον πρώην διαιτητή, που είχε συνδέσει το όνομα του μια φάση πέναλτι που έδωσε (σε φάουλ εκτός περιοχής), πριν καμιά 15ετία, σε ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλων στο ΓΣΠ.

Πριν από δυο χρόνια, όταν αποφάσισε να αξιοποιήσει η Ομοσπονδία, η ιστοσελίδα μας, είχε θυμηθεί εκείνη την περιβόητη φάση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Ο Αιχμηρός που λέτε, μαθαίνει, ότι στον κύριο Κωστάκη Θεοδότου, πάνω στο «Παλάτι» της Έγκωμης, λογαριάζουν να του δώσουν κι άλλα… γαλόνια (νισιάνια κατά την κυπριακή).

Τον προορίζουν για καίριο πόστο στο χώρο της διαιτησίας, αλλά μαθαίνει η στήλη, ότι προκύπτουν μεγάλες αντιδράσεις από μερικές μεγάλες ομάδες.

Θα μάθουμε προσεχώς, αν τελικά θα πάρει την «προαγωγή» ο κύριος Κωστάκης…

The post Δίδουν «ΓΑΛΟΝΙΑ» στον Κώστα Θεοδότου – ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ αντιδράσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE