ΠΑΦΟΣ: Υπό 2ήμερη o 35χρονος που πωλούσε παράνομα μηχανάκια της JCC

ΠΑΦΟΣ: Υπό 2ήμερη o 35χρονος που πωλούσε παράνομα μηχανάκια της JCC

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 35χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από τον αξιωματούχο της JCC, ότι σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κατά τον μήνα Μάιο του 2020 χρήστης σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δημοσίευσε ότι πουλούσε μηχανάκια της JCC τα οποία χρησιμοποιούνται για εισπράξεις μέσω πιστωτικών καρτών.

Έγιναν εξετάσεις μέσω του Αρχηγείου Αστυνομίας και διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο που ανάρτησε την δημοσίευση είναι 35χρονος από την Πάφο.

Ακολούθως σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο μηχανές JCC, οι οποίες παραλήφθηκαν ως τεκμήρια .

Ο 35χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ανέφερε πως τις δύο μηχανές JCC που εντοπίστηκαν στην κατοχή του, τις είχε αγοράσει ο ίδιος, όπως είπε, πριν ένα περίπου χρόνο από άγνωστο του πρόσωπο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου προκειμένου να διαφανεί η προέλευση των δύο μηχανών JCC που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 35χρονου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE