Σε απομόνωση με συμπτώματα κορωνοϊού Βρετανός Υπουργός

Σε απομόνωση με συμπτώματα κορωνοϊού Βρετανός Υπουργός

Σε απομόνωση με συμπτώματα του κορωνοϊού έθεσε εαυτόν ο Βρετανός Υπουργός Επιχειρήσεων Άλοκ Σάρμα, ο οποίος αναμένει το αποτέλεσμα του διαγνωστικού τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Ο κ. Σάρμα ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων την Τετάρτη.

Οι αρχές του κοινοβουλίου προέβησαν σε απολύμανση του χώρου.

Η ασθένεια του κ. Σάρμα θα προκαλέσει πρόσθετη ανησυχία για την απόφαση της κυβέρνησης να υποχρεώσει τους Βουλευτές να έχουν φυσική παρουσία στο κοινοβούλιο, μετά από εβδομάδες τηλεδιασκέψεων.

Πολλοί ήταν οι Bουλευτές στην αρχή της εβδομάδας που διαμαρτυρήθηκαν για την εντολή επιστροφής τους στο κτίριο. Η προσπάθεια να τηρηθεί η απαιτούμενη απόσταση των δύο μέτρων μεταξύ τους οδήγησε στο σχηματισμό ουράς άνω του χιλιομέτρου, μέχρι έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου, για να ψηφίσουν σε τρεις διαδοχικές ψηφοφορίες την Τρίτη, καθώς κατά παράδοση οι Βρετανοί Βουλευτές δεν ψηφίζουν ηλεκτρονικά ή κατόπιν ανάγνωσης του ονόματός τους, αλλά εισερχόμενοι σε μία από δύο διαφορετικές αίθουσες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.