Στο εδώλιο η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού - Οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου εντός του επόμενου 24ωρου

Στο εδώλιο η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού - Οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου εντός του επόμενου 24ωρου

Άναψε το πράσινο φως για την ποινική δίωξη της Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού.Κατηγορείται για οκτώ αδικήματα

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να καταχωρηθεί το κατηγορητήριο της Ελπίδας Κεραυνού στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Η Κεραυνού κατηγορείται για αδικήματα που προέκυψαν μετά από έλεγχο της Νομικής Υπηρεσίας.

Μετά από καταγγελία που έγινε, φαίνεται πως η ίδια παρενέβη μεταξύ Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2014 στο έργο επιτροπής αξιολόγησης που είχε λάβει οδηγίες να μελετήσει τις προαγωγές λεκτόρων του ΤΕΠΑΚ.

Συγκεκριμένα διερευνώνται εναντίον της 8 αδικήματα που αφορούν κατάχρηση εξουσίας, επηρεασμό αρμόδιας Αρχής, δόλο και κατάχρηση εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, παραμέληση υπηρεσιακού καθήκοντος, πρόκληση εκτέλεσης εγγράφων με ψευδείς παραστάσεις, καταρτισμό εγγράφου χωρίς εξουσία, κυκλοφορία εγγράφου που καταρτίστηκε χωρίς εξουσία και συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE