Το Snapchat κατηγορεί τον πρόεδρο Τραμπ για υποκίνηση φυλετικής βίας

Το Snapchat κατηγορεί τον πρόεδρο Τραμπ για υποκίνηση φυλετικής βίας

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και φωτογραφιών Snapchat, που είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των νέων, κατηγόρησε σήμερα τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι υποκινεί τη "φυλετική βία" και αποφάσισε να μην προβάλει πλέον τα μηνύματά του, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος.


 Τα μηνύματα του Αμερικανού προέδρου πάντως θα είναι ορατά για τους εγγεγραμμένους χρήστες στον λογαριασμό του και θα είναι προσβάσιμα όταν κάποιος χρήστης κάνει μια συγκεκριμένη αναζήτηση.
 
"Δεν θα ενισχύσουμε τις φωνές που υποκινούν στη φυλεκτική βία και την αδικία προβαλλόμενοι δωρεάν στο Discover" το "ενημερωτικό δελτίο" του δικτύου, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE