Στο ραντάρ της Κυρίας – Ίσως επιστρέψει μετά τις ακαδημίες Ίντερ και Σαμπντόρια

Στο ραντάρ της Κυρίας – Ίσως επιστρέψει μετά τις ακαδημίες Ίντερ και Σαμπντόρια

Ελεύθερος από τις ακαδημίες της Σαμπντόρια έμεινε ο νεαρός Ανδρέας Χρυστοστόμου, ο οποίος βρίσκεται στο ραντάρ της Ανόρθωσης.

Ο 19χρονος, το 2018  πήγε στις ακαδημίες της Ίντερ, μετά ακολούθησαν αυτές της Σαμπντόρια πριν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020, με την «Κυρία» να παρακολουθεί την περίπτωση του.

Ο μεσοαμυντικός, ήταν στις ακαδημίες της Ανόρθωσης, πριν φύγει για Ιταλία, και βρίσκεται στη λίστα της παλιάς του ομάδας.

Μέχρι στιγμής, έγινε μια επαφή και είχαν συζητήσεις οι δύο πλευρές ωστόσο, δεν κατέληξαν ακόμα σε συμφωνία.

The post Στο ραντάρ της Κυρίας – Ίσως επιστρέψει μετά τις ακαδημίες Ίντερ και Σαμπντόρια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.