Θέλει να προπονήσει εθνική ομάδα ο Γκουαρντιόλα!

Θέλει να προπονήσει εθνική ομάδα ο Γκουαρντιόλα!

Αποκαλυπτικός ο αδερφός του Καταλανού τεχνικού σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

 

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές της σύγχρονης εποχής (αν όχι ο κορυφαίος), καθώς από το 2008 όταν και κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μέχρι και σήμερα, έχει γεμίσει την τροπαιοθήκη του με 29 τρόπαια, εκ των οποίων 14 με τους Καταλανούς, επτά με την Μπάγερν Μονάχου και οκτώ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Δεδομένου ότι ο εφετινός τίτλος στην Αγγλία θα πάει στο Λίβερπουλ, προφανής στόχος του 49χρονου τεχνικού, είναι η κατάκτηση του Champions League με τους «πολίτες».

Όμως, ο αδελφός του κορυφαίου τεχνικού, Πέρε, αποκάλυψε, μιλώντας στο «Globoesporte», ποιο είναι το όνειρο του Πεπ: «Θέλει να καθοδηγήσει μία εθνική ομάδα. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον κι εάν θα δεχθεί προτάσεις. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που αφορά στο άμεσο μέλλον». Υπενθυμίζεται, ότι ο Γκουαρντιόλα έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι το 2021.

Πηγή: To10.gr

The post Θέλει να προπονήσει εθνική ομάδα ο Γκουαρντιόλα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE