Γιορτάζονται τα 40χρονα του τμήματος...

Γιορτάζονται τα 40χρονα του τμήματος...

Υπενθύμιση για τη συναυλία που είναι αφιερωμένη στα 40 χρόνια του πετοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου δίδεται την Τετάρτη από τον επίσημο λογαριασμό facebook της Σαλαμίνας με τη σχετική φωτογραφία και κείμενο «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 40 ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

Στα πλαίσια των εορτασμών για την συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση του Πετοσφαιρικού Τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, διοργανώνεται σε συνεργασία με το Θέατρο Ριάλτο, συναυλία με τον γνωστό Ελλαδίτη τραγουδιστή Μιλτιάδη Πασχαλίδη στο Θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό. Μαζί του επί σκηνής η Μιρέλα Πάχου και το συγκρότημα PROSPECTUS.

Ημέρα διεξαγωγής: 7 Μαΐου 2015

Ώρα Έναρξης: 8:30μ.μ

Τιμή Εισητηρίου:
*Κανονικό: 15 Eυρώ
*Μαθητικό: 12 Eυρώ

Χώροι Προπώλησης Εισιτηρίων: 
*www.rialto.com.cy
*Ταμεία Θεάτρου 
*Και στα τηλέφωνα: 99307648 και 99377500»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE