Τραυματισμός δύο πεζών από όχημα στο Λονδίνο

Τραυματισμός δύο πεζών από όχημα στο Λονδίνο

Δύο πεζοί τραυματίστηκαν από όχημα που έπεσε πάνω τους στην πλατεία Σλόαν του νοτιοδυτικού Λονδίνου το μεσημέρι της Τετάρτης 03/06. 

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει επιβεβαιώσει ότι έχει προβεί στη σύλληψη ενός ατόμου για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ότι δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο έχοντας χτυπηθεί από το όχημα και ότι ερευνά το αυτοκίνητο έχοντας αποκλείσει την περιοχή.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων δήλωσε ότι κλήθηκε στο σημείο λίγο μετά από τις 12 το μεσημέρι τοπική ώρα και ότι χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε δύο άτομα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στη συνέχεια σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο τοπικός βουλευτής για την περιφέρεια Τσέλσι και Φούλαμ, Γκρεγκ Χαντς, σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι έχει ειδοποιηθεί για πιθανούς τραυματισμούς πεζών, αναφορές τις οποίες ελέγχει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE