ΕΙΚΟΝΑ-ΣΟΚ: Βρέθηκε διαμελισμένο πτώμα γυναίκας σε πλαστικό ψυγείο!

ΕΙΚΟΝΑ-ΣΟΚ: Βρέθηκε διαμελισμένο πτώμα γυναίκας σε πλαστικό ψυγείο!

​Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στο Μεξικό, οι οποίοι βρήκαν διαμελισμένο και στοιβαγμένο σε ένα πλαστικό ψυγειάκι το πτώμα της Τζόσελιν Αλεχάντρα Νίνιο, μιας γυναίκας-εκτελεστή, μέλος του διαβόητου καρτέλ «Λα Φλάκα».

Οι εκτελεστές της -οι οποίοι φαίνεται να προέρχονται από αντίπαλο καρτέλ- δεν δίστασαν να ανεβάσουν την μακάβρια εικόνα στα social media, στην οποία φαίνονται τα μέλη της γυναίκας μέσα στον πάγο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους τους για τον έλεγχο της περιοχής, και τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Η ταυτοποίηση έγινε με βάση το χέρι το οποίο φαίνεται και στην φωτογραφία που έχει επάνω χαραγμένο το τατουάζ με το όνομα «Νίνο» και αναφέρεται στο πραγματικό της όνομα.

Το πτώμα της βρέθηκε μαζί με ακόμα μιας γυναίκας και ενός άντρα, αγνώστων στοιχείων, στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, νότια του Μεξικού. 

Η Τζόσελιν με το ψευδώνυμο «Το Αδύνατο Κορίτσι», λειτουργούσε με το όνομα «Ρίο Μπράβο» και μάλιστα τον Ιανουάριο μια φωτογραφία της, στην οποία κρατούσε ένα όπλο και χαμογελούσε αθώα, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE