Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην Αγία Πετρούπολη

Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην Αγία Πετρούπολη

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται ασθενείς με μολυσματικές νόσους στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων RIA. 

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών δήλωσαν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στα κλινοσκεπάσματα ενός ασθενή με ηπατίτιδα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
 
Ένας αξιωματούχος είπε στο RIA ότι ο ασθενής κάπνιζε.
 
Μια φονική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τον περασμένο  μήνα σε ρωσικό νοσοκομείο αποδόθηκε σε αναπνευστήρες που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία ασθενών που νοσούν από covid-19, την νόσο που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE