Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην Αγία Πετρούπολη

Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην Αγία Πετρούπολη

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται ασθενείς με μολυσματικές νόσους στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων RIA. 

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών δήλωσαν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στα κλινοσκεπάσματα ενός ασθενή με ηπατίτιδα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
 
Ένας αξιωματούχος είπε στο RIA ότι ο ασθενής κάπνιζε.
 
Μια φονική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τον περασμένο  μήνα σε ρωσικό νοσοκομείο αποδόθηκε σε αναπνευστήρες που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία ασθενών που νοσούν από covid-19, την νόσο που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE