ΠΕΟ για Λεωφορεία: Αν ο Covid 19 δεν είναι πλέον επικίνδυνη ασθένεια, γιατί παραμένουν οι περιορισμοί;

ΠΕΟ για Λεωφορεία: Αν ο Covid 19 δεν είναι πλέον επικίνδυνη ασθένεια, γιατί παραμένουν οι περιορισμοί;

Ενώ παραμένει η γενική μέγιστη συγκέντρωση στα 10 άτομα κρατώντας τις αποστάσεις, στα λεωφορεία θα στοιβάζονται μέχρι και 91 άτομα όρθιοι και καθήμενοι, χωρίς να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους, αναφέρει ο ΓΓ της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ Άθως Ελευθερίου.

Σε γραπτή δήλωση ο κ. Ελευθερίου αναφέρει ότι «χωρίς οποιαδήποτε διαβούλευση και απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν εργαζόμενοι και επιβάτες, λήφθηκαν χθες αποφάσεις από το Υπουργείο Μεταφορών», καθιστώντας υποχρεωτική τη μάσκα «και για τους επιβάτες, όχι άμεσα αλλά από τις 09/06/2020, όμως στο 100% της χωρητικότητας των λεωφορείων».

Ο ΓΓ της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ καλεί τους αρμόδιους να απαντήσουν στο ερώτημα εάν υπάρχει κίνδυνος εντός των λεωφορείων χωρίς τις αποστάσεις και διερωτάται «γιατί τα δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιπτώσεις».

«Αν ο Covid 19 δεν είναι πλέον επικίνδυνη ασθένεια, γιατί παραμένουν οι περιορισμοί;», διερωτάται.

Επίσης, ο κ. Ελευθερίου διερωτάται «αν παραμένει επικίνδυνη η ασθένεια και τόσο πολύ μεταδοτική, μήπως θεωρούν πως αυτοί που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE