ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που οδηγούσαν στα 10.000.000 ευρώ- 'Φουσκωμένους' θα δουν τους λογαριασμούς του δύο τυχεροί

ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που οδηγούσαν στα 10.000.000 ευρώ- 'Φουσκωμένους' θα δουν τους λογαριασμούς του δύο τυχεροί

Έφτασαν στην πηγή, ωστόσο δεν ήπιαν νερό ή για να ακριβολογούμε δεν 'ξεδίψασαν' δύο παίκτες του Τζόκερ που δοκίμασαν την τύχη τους στην κλήρωση της Τρίτης 2/6, θα δουν όμως τους λογαριασμούς τους αυξημένους κατά 77 χιλιάδες ευρώ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν τους οποιούς δεν κατάφερε κανείς να μαντέψει σωστά ήταν:  4,8,19,20,35 και Τζόκερ ο αριθμός 9.

Στην 1η κατηγορία δεν βρέθηκε όπως αναφέραμε 'υπερτυχερός' με αποτέλεσμα να σημειωθεί Τζακ-ποτ και το παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράζει στην κλήρωση της Κυριακής πολύ περισσότερα από 10.000.000.

Στη 2η κατηγορία βρέθηκαν δύο δελτία που μάντεψαν σωστά τους 5 αριθμούς, όχι όμως και τον Τζοκερ και αναμένεται οι παικτες να γεμίσουν τις τσέπες τους και συνάμα τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με 77.320 ευρώ έκαστος.

Άλλα 63 δελτία στην 3η κατηγορία (4+1 επιτυχίες) θα 'εξαργυρωθούν' προς 2.500 ευρώ το καθένα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.