Ακόμα 324 θάνατοι από Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 324 θάνατοι από Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 324 θάνατοι από τον κορωνοϊό προστέθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στη μακάβρια λίστα του βρετανικού Υπουργείου Υγείας, ανεβάζοντας τον επίσημο συνολικό απολογισμό των νεκρών στους 39.369.


Πρόκειται για περιστατικά στα οποία οι θανόντες είχαν διαγνωστικοί θετικοί στον ιό.

Πάντως, με βάση τα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής που είχαν δημοσιευθεί νωρίτερα, το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά ήδη περίπου 50 χιλιάδες νεκρούς. Ο νεότερος υπολογισμός της εφημερίδας Guardian ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων σε 50.035.

Τα στατιστικά στοιχεία βασίζονται στην αναγραφή της Covid-19 στα πιστοποιητικά θανάτου, ακόμα και χωρίς να έχουν προηγηθεί διαγνωστικά τεστ.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.613, φτάνοντας συνολικά στα 277.985.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Παρέλυσε» η Κύπρος: Ξεκίνησε η παναπεργία - Αναλυτικά τα σημεία των συγκεντρώσεων σε κάθε επαρχία

«Παρέλυσε» η Κύπρος: Ξεκίνησε η παναπεργία - Αναλυτικά τα σημεία των συγκεντρώσεων σε κάθε επαρχία

Ξεκίνησε από τις 11πμ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 2μμ. η παναπεργία των συντεχνιών, με στόχο να προωθηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE