ΚΥΠΡΟΣ

Οπλισμένη με πάθος, τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση

Οπλισμένη με πάθος, τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση

Πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς. Είναι από τις αναμετρήσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να «μεγαλώσεις» σαν ομάδα ακόμη περισσότερο και να δείξεις τα δόντια σου.

Η ΑΕΚ πάει στην Λεμεσό με μειονέκτημα έναντι της ΑΕΛ μετά και το 2-2 του πρώτου αγώνα. Μειονέκτημα καθώς παίζει μόνο για νίκη, όμως με αυτοπεποίθηση, τσαμπουκά και πίστη στις δυνατότητες της ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Μπορεί η ΑΕΛ να είναι η μοναδική ομάδα την οποία η ΑΕΚ δεν κέρδισε φέτος, όμως ταυτόχρονα έχει ένα έξτρα τεράστιο κίνητρο για να επιβληθεί και να πάει στον τελικό εννέα χρόνια μετά.

Ενδεκάδα…
Ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν αναμένεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις στην ενδεκάδα του. Λογικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νέγκρι, δεξί μπακ ο Ορτίθ, αριστερό ο Χαραλάμπους και κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά και Μουρίγιο.

Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Σκοπελίτης, Λαρένα και Τομάς, στα «φτερά» θα είναι ο Βάντερ με ένα εκ των Μοντέϊρο ή Εγγλέζου και στην κορυφή ο Μυτίδης.

Κόσμος
Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος της ΑΕΚ που θα κάνει το ταξίδι στην Λεμεσό για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αριθμούς, όμως άπαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα δώσουν βροντερό παρών. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top