Απίστευτο! Εκατομμύρια μπλε μέδουσες ξεβράζονται στις παραλίες στις ΗΠΑ(pic)

Απίστευτο! Εκατομμύρια μπλε μέδουσες ξεβράζονται στις παραλίες στις ΗΠΑ(pic)

Οι μέδουσες με το έντονο μπλε χρώμα άρχισαν να ξεβράζονται στις ακτές του Όρεγκον πριν από 4-6 εβδομάδες

Τις τελευταίες εβδομάδες, περίπου ένα δισεκατομμύριο μέδουσες έχουν ξεβραστεί στις παραλίες της δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, δημιουργώντας ένα πελώριο «χαλί» με μπλε και μοβ αποχρώσεις.

Οι μέδουσες με το έντονο μπλε χρώμα, γνωστές και με τη λατινική ονομασία Velella velella άρχισαν να ξεβράζονται στις ακτές του Όρεγκον πριν από 4-6 εβδομάδες, σύμφωνα με το περιοδικό National Geographic.

Τα πανέμορφα αυτά πλάσματα συνήθως παραμένουν στα ανοιχτά και κοντά στην επιφάνεια του νερού. Χάρη σε ένα πτερύγιο στο σώμα τους που μοιάζει με ιστίο, μπορούν να χρησιμοποιούν τους ανέμους και τα ρεύματα για να μετακινούνται αναζητώντας τροφή.

Ωστόσο τελευταία οι άνεμοι έχουν αλλάξει κατεύθυνση, οδηγώντας τις μέδουσες προς τις ακτές όπου πεθαίνουν κατά εκατομμύρια κάτω από τον ήλιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE