Κορωνοϊός – Μπαρτσελόνα: Πέντε παίκτες είχαν διαγνωστεί θετικοί στον ιό

Κορωνοϊός – Μπαρτσελόνα: Πέντε παίκτες είχαν διαγνωστεί θετικοί στον ιό

Όπως αποκάλυψε ο  ο σταθμός RAC1 στο πρόγραμμα Tú Diràs, πέντε παίκτες και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα, είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊο.

Στην αρχή της πανδημίας, συνολικά επτά κρούσματα είχαν παρουσιαστεί στις τάξεις των «μπλαουγκράνα», στα πρώτα τεστ που είχαν γίνει. Όπως αναφέρθηκε από τον συγκεκριμένο σταθμό της Καταλωνίας, ήταν σε έλεγχο αίματος στην αρχή της πανδημίας και όλοι τους ήταν ασυμπτωματικοί.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές και τα δύο μέλη της Μπαρτσελόνα, ξεπέρασαν τον ιό και θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις για να είναι έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα, φιλοξενείται από την Μαγιόρκα το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 23:00.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Κορωνοϊός – Μπαρτσελόνα: Πέντε παίκτες είχαν διαγνωστεί θετικοί στον ιό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE