ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη Αναστασιάδη με επιστημονική ομάδα: Συζήτηση και αποφάσεις για τη τρίτη φάση και το άνοιγμα νηπιαγωγείων και γυμναστήριων

Σύσκεψη Αναστασιάδη με επιστημονική ομάδα: Συζήτηση και αποφάσεις για τη τρίτη φάση και το άνοιγμα νηπιαγωγείων και γυμναστήριων

Σύσκεψη Προέδρου Αναστασιάδη με την Επιστημονική Συμβουλευτική ομάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή (ώρα έναρξης 09:00) στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα Τρίτη 02/06.

Επίκεντρο της σύσκεψης είναι η αξιολόγηση της Β’ φάσης και η κατάληξη σε αποφάσεις για την Γ’ φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων.

Η Γ’ φάση αρχίζει στις 9 Ιουλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 13 Ιουλίου, που περιλαμβάνει έναρξη λειτουργίας των Αεροδρομίων, Λιμανιών, ξενοδοχείων, Θεάτρων και σινεμά ανοιχτού χώρου, γυμναστηρίων και καλοκαιρινών προγραμμάτων σχολών ιδιωτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Επίσης άλλο θέμα που θα τεθεί σε συζήτηση και αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις είναι το άνοιγμα νηπιαγωγείων και γυμναστηρίων.

Σημειώνεται πως οι όποιες αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά και την πραγματοποίηση του Υπουργικού Συμβουλίου την Τετάρτη (03/06).

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (01/06) καταγράφηκαν πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο από σύνολο 1,504 εργαστηριακών διαγνώσεων, με τον Καθηγητή Μοριακής Ιολογίας του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και Τακτικό Μέλος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, Λεόντιο Κωστρίκη, να λέει ότι από τα στοιχεία δεν προκύπτει κάποια δραστική αλλαγή στην επιδημιολογική εικόνα που γνωρίζουμε.

Τέλος, αμέσως μετά το πέρας της εν λόγω σύσκεψης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τραπεζικούς αξιωματούχους, στην παρουσία και του Υπουργού Οικονομικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top