Τιμάται η μνήμη Ιακώβου με φιλικό παιχνίδι

Τιμάται η μνήμη Ιακώβου με φιλικό παιχνίδι

Φιλικό παιχνίδι εις μνήμη του προπονητή και ποδοσφαιριστή Πανίκκου Ιακώβου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Τσίρειο Στάδιο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου μας θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 5:00 μμ στο Τσίρειο Στάδιο στον οποίον θα τιμηθεί μεταθανάτια ο φίλος, δάσκαλος, προπονητής και ποδοσφαιριστής Πανίκκος Ιακώβου.  Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα του Προέδρου του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ κ. Μαρίνου Ευσταθίου μεταξύ του Ομίλου μας και Επίλεκτης ομάδας αποτελούμενης από πρώην ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου και Ανόρθωσης καθώς και από μέλη της οικογένειας του».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE