Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε ΤΡΟΜΕΡΗ φόρμα, καλύτερος απ΄ ότι ήταν πριν την καραντίνα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε ΤΡΟΜΕΡΗ φόρμα, καλύτερος απ΄ ότι ήταν πριν την καραντίνα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο ιταλικός Τύπος αποθεώνει τη δουλειά που φέρεται να έχει κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της καραντίνας του στην Πορτογαλία και προετοιμάζει τους αντιπάλους της Γιουβέντους γι’ αυτό που θα αντιμετωπίσουν!

Η Tuttosport κάνει λόγο για τον καλύτερο Κριστιάνο Ρονάλντο των τελευταίων μηνών, τονίζοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που παρουσίαζε τον περασμένο Μάρτιο, πριν την αναβολή της ποδοσφαιρικής δράσης εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας!

«Είναι στα καλύτερα του, ακόμα πιο δυνατός από πριν και αυτό είναι ακόμα μια απόδειξη του επαγγελματισμού του και της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει την κάθε του προσπάθεια για τίτλους» αναφέρει το ιταλικό Μέσο.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε ΤΡΟΜΕΡΗ φόρμα, καλύτερος απ΄ ότι ήταν πριν την καραντίνα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) αναφέρθηκε σήμερα ο ΓΓ του ΣτΕ κ. Αλέν Μπερσέτ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE