Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά

Η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης έθεσε υπό έλεγχο φωτιά που ξέσπασε σήμερα στην τοποθεσία «Κόλυμπος» της κοινότητας Παρεκκλησιάς, παρά το κρατικό δάσος Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13:30 και χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 14:35 προτού επεκταθεί στο παρακείμενο δάσος.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 8 άτομα του Τμήματος Δασών με  τέσσερα  πυροσβεστικά οχήματα.
 
Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η  πυρκαγιά προκλήθηκε από εκτέλεση εργασιών ηλεκτροκόλλησης στην περιοχή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE