Άδεια για έρευνες μεταξύ Ρόδου, Καρπάθου, Κρήτης και Κύπρου ζητά η TPAO

Άδεια για έρευνες μεταξύ Ρόδου, Καρπάθου, Κρήτης και Κύπρου ζητά η TPAO

Άδεια για έρευνα σε 7 τεμάχια μεταξύ Ρόδου, Καρπάθου και Κρήτης στα δυτικά και Κύπρου στα ανατολικά ζητά η τουρκική κρατική εταιρεία πετρελαίου (ΤΡΑΟ) από τη Γενική Διεύθυνση Μετάλλων και Πετρελαϊκών Εργασιών της Τουρκίας, όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Τουρκικής Κυβέρνησης στις 30 Μαϊου.

Συγκεκριμένα η ΤΡΑΟ ζητά άδεια για επιπλέον έρευνες για πετρέλαιο σε 7 περιοχές της Μεσογείου με κωδικούς R18, R19, S18, S19 (ανατολικά της Καρπάθου), S16, S17 (μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης), Τ18, Τ19, U18, U19 (σε απόσταση 6 ναυτικά μίλια από τα ελληνικά χωρικά ύδατα), Τ16, Τ17, U16, U17 (ανατολικά της Κρήτης) και V18, V19 .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE