ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ίσως και παγκόσμιο ρεκόρ: Μόνο ΕΝΑ φάουλ στο ημίχρονο του αγώνα της Ντόρτμουντ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ίσως και παγκόσμιο ρεκόρ: Μόνο ΕΝΑ φάουλ στο ημίχρονο του αγώνα της Ντόρτμουντ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Άλλα ήθη και έθιμα στην εποχή του κορωνοϊού στην Bundesliga, αφού στο πρώτο μέρος του αγώνα της Πάντερμπορν με την Μπορούσια Ντόρτμουντ έγινε μόνο ένα φάουλ!

Θα πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Η Πάντερμπορν κατάφερε και αφόπλισε εντελώς την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πρώτο μέρος, διατηρώντας το μηδέν στην εστία της και μάλιστα δίχως να δεχθεί πολλές φάσεις.

Το πιο εκπληκτικό όμως είναι ότι η ουραγός της Bundesliga το κατάφερε δίχως να κάνει ούτε ένα φάουλ!

Για την ακρίβεια στο πρώτο ημίχρονο καταλογίστηκε μόλις ένα φάουλ, αυτό του 27ου λεπτού, στον Τόμας Ντιλέινι.

Πραγματικά απίστευτο…

Πηγή: sdna.gr

The post ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ίσως και παγκόσμιο ρεκόρ: Μόνο ΕΝΑ φάουλ στο ημίχρονο του αγώνα της Ντόρτμουντ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE