Ξεκάθαρη σύγκλιση με τους δανειστές βλέπει ο Γ. Βαρουφάκης

Ξεκάθαρη σύγκλιση με τους δανειστές βλέπει ο Γ. Βαρουφάκης

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα καταλήξει σε συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές της, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας Γιάνης Βαρουφάκης, αν και όπως είπε αυτό μπορεί να μην συμβεί στην επόμενη συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Όπως μεταδίδει το Ρόιτερς, ο κ. Βαρουφάκης, μίλησε για σημάδια σύγκλισης και δήλωσε ότι «θα υπάρξει μια συμφωνία, μια συνολική συμφωνία». Αυτό όμως, συνέχισε, «δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της Παρασκευής».

Πρόσθεσε ότι διαφαίνεται πως υπάρχει ξεκάθαρη σύγκλιση.

Ως προς τις διαπραγματεύσεις, ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας είπε νωρίτερα ότι το ΔΝΤ απαιτούσε την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, η οποία, πρόσθεσε, έχει ήδη χτυπηθεί από τη βαθιά ύφεση κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.